KAKAV KIJAMET U SRBIJI / Visoki broj zaraženih izazvao paniku: Svi žele u isto vrijeme na pregled kod pulmologa, ovako to izgleda

Deseci pacijenata se naguravaju na šalteru covid-mabulante u Kraljevu kako bi predali zdravstvene knjižice, a mnogi od njih čekaju i u automobilima od kasnih noćnih sati

6.10.2021.
16:20
Screenshot: Facebook/Neznanje rađa strah
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veliki broj novozaraženih u Srbiji stvara velike probleme i gužve u covid-ambulantama diljem te zemlje. Društvenim mrežama kola snimka pacijenata koji se naguravaju ispred šaltera covid-ambulante u Kraljevu, kako bi predali zdravstvenu iskaznicu za pulmološki pregled.

"Velike su gužve kad se predaju zdravstvene iskaznice. Neki dolaze i prije nego covid-ambulanta počne s radom kako bi uhvatili red", rekla je jedna žena potvrđujući scene koje su već viđene u prosincu prošle godine. Tada su mnogi na red čekali u automobilima od kasnih noćnih sati.

Načelnik covid-odjela Milan Parezanović tvrdi da gužve postoje, ali nije vidio snimku ovog kaosa. "Po tri ekipe rade u smjenama, a dnevno bude oko 200 i više pregleda. Gužve postoje, ali imamo nalet broja zaraženih. Situacija je otežana, ali mogu reći da je sve pod kontrolom", kazao je Parezanović za Novu.rs.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali