VELIKI PENIS POZDRAVIO TRUMPA DOK JE SLIJETAO: / Mladi poduzetnik privukao pažnju na stvarne probleme

Image
Foto: Born Eco/Twittter

Na polju u Essexu 18-godišnjak posalao pozdrav američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, 'pokosivši' veliki penis s testisima

3.6.2019.
23:33
Born Eco/Twittter
Play logo

18-godišnji Ollie Nancarrow potrudio se poslati originalan pozdrav dobrodošlice američkom predsjedniku Donaldu Trumpu tako što je na svom imanju u Essexu, na kojem uzgaja ekološko voće i povrće, kosilicom "napisao" "OI Trump' ukrasivši pozdrav s velikim penisom i testisima. Kako piše The Guardian, golica maštu pomisao da je američki predsjednik pogledao kroz prozor Air Force One zrakoplova i ugledao Ollijevu kreativnu "dobrodošlicu" iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Ono što je u svemu tome pametno nije obarajući argument protiv Trumpovih mnogih upitnih politika i izjava, iako su riječi "klimatske promjene stvarne" također bile pokošene na drugom polju u blizini. Umjesto toga, 18-godišnji poduzetnik uspio je privući veliku pažnju na svoj eko biznis "Born Eco".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trgovinski sporazum nakon Brexita?

Tijekom prvog dana trodnevnog posjeta Londonu, Trump pohvalio je odnose s Britanijom i nagovijestio trgovinski sporazum nakon brexita. "Moguć je veliki trgovinski sporazum s Ujedinjenim Kraljevstvom nakon što se riješi svojih 'okova'. Već počinjemo razgovarati!", tvitao je Trump. Predsjednik je također rekao da njegov posjet Londonu "ide u dobrom smjeru". "Kraljica i cijela kraljevska obitelj je fantastična. Odnosi s Ujedinjenim Kraljevstvom su vrlo snažni", dodao je.

Play logo

Trump je nastavio s ciljem da ušutka medije koji pišu o prosvjedu koji se organizira protiv njega. "Velike mase onih koji žele dobro i ljudi koji vole našu zemlju. Nisam još uvijek vidio prosvjede no siguran sam da će ih 'lažne vijesti' pronaći. Šaljem ljubav svima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosvjednici su u ponedjeljak organizirali "narodni banket" na ulicama Londona dok je Trump uživao u kraljevskom banketu u Buckinghmaskoj palači. Puno veći prosvjed trebao bi se održati pod nazivom "Zajedno protiv Trumpa" u utorak, u vrijeme kada će se američki predsjednik sastati s britanskom premijerkom Theresom May te američkim i britanskim poslovnim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo