Play ponuda

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: / Pratio je djevojčicu od škole do njezine zgrade. Kad je otvorila vrata, krenuo je za njom da je zgrabi. Ali...

Image
Foto: Screenshot/Liveleak

Nadzorne kamere u Rusiji uhvatile su pedofila. "Pratio ju je od škole do naše zgrade. Dok je bila u dućanu, čekao ju je ispred i zapalio cigaretu", kazala je Olga, majka djevojčice.

30.1.2020.
11:13
Screenshot/Liveleak
Play ponuda

Ova uznemirujuća snimka iz Rusije pokazuje muškarca koji prati djevojčicu u stambenu zgradu nakon što ju je navodno uhodio iz škole. Pukom srećom, djevojčica je uspjela nadmudriti muškarca i doći do svog oca prije nego ju je muškarac dohvatio.

Djevojčica, devetogodišnja Varvara iz grada Stupina koji se nalazi blizu Moskve, vraćala se kući iz škole kada ju je visoki muškarac počeo pratiti. Kako prikazuju snimke s nadzornih kamera, dok djevojčica čeka ispred ulaza u zgradu da joj se otvore vrata, sumnjivac čeka na pločniku i zatim ulazi za njom. Malena je posumnjala da nešto nije u redu i odlučila je prevariti muškarca sakrivši se u hodniku do dizala prije nego je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac dolazi do dizala i dok se pretvara da čeka gleda uokolo gdje je djevojčica. Kad je shvatio da je nema, odustaje od svog nauma i kreće prema izlazu dok djevojčica ponovno ulazi u zgradu s drugim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo da je njezin otac, javlja viraltab.news.

Slučajno nabasala na oca ispred zgrade

"Pratio ju je od škole do naše zgrade. Dok je bila u dućanu, čekao ju je ispred i zapalio cigaretu", kazala je Olga, majka djevojčice. Dodala je kako malena nije imala mobitel sa sobom, a da je sasvim slučajno nabasala na oca izvan zgrade.

"To je bila čista sreća, jer on gotovo nikad ne dolazi kući u to vrijeme. Varvara je rekla da je bila jako uplašena", kazala je majka i dodala kako je uspjela nadmudriti muškarca čistom intuicijom.

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent obližnje psihijatrijske ustanove i policija ga je uhitila.

Play ponuda
Play ponuda