UMRO MUŠKARAC KOJI JE PUCAO ISPRED BIJELE KUĆE: / Sakrio je pištolj ispod odjeće i više puta pucao sebi u glavu

Oko 11, 46 po lokalnom vremenu jedan bijelac se ranio u glavu vatrenim oružjem uz sjevernu ogradu Bijele kuće, precizira se u priopćenju tajne službe koja je dodala da je muškarac umro.

3.3.2018.
22:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan muškarac se u subotu ujutro ubio vatrenim oružjem ispred Bijele kuće, navela je tajna služba, agencija zadužena za zaštitu predsjednika Donalda Trumpa koji se tada tamo nije nalazio.

Trump je u to vrijeme bio na Floridi

Predsjednik Trump nije bio u Washingtonu u to vrijeme nego provodi vikend u svojoj rezidenciji u Mar-a-Lago na Floridi. Glasnogovornik Bijele kuće Hogan Gidley je rekao da su "upoznati s incidentom i da je predsjednik o tome obaviješten". Oko 11, 46 po lokalnom vremenu jedan bijelac se ranio u glavu vatrenim oružjem uz sjevernu ogradu Bijele kuće, precizira se u priopćenju tajne službe koja je dodala da je muškarac umro. On je izvadio oružje skriveno pod odjećom i više puta zapucao, ali nije ciljao Bijelu kuću, dodaje tajna služba.

Nema drugih žrtava

U tom incidentu tijekom kojeg se stotinjaka turista nalazilo na prilazima Bijeloj kući, nije bilo drugih žrtava, dodaje isti izvor. Brojni pripadnici snaga sigurnosti su opkolili četvrt, a jedan automobil, parkiran nekoliko ulica dalje je pretražen. Policija Washingtona je otvorila istragu. Muškarac je identificiran, ali njegovo ime nije priopćeno. Incidenti oko Bijele kuće nisu rijetki, 23. veljače je jedan vozač priveden nakon što je vozilom srušio sigurnosnu ogradu blizu Bijele kuće.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali