OGLAS

imao je 26 / Umro je mladić Aleksandar kojega je majka polila benzinom: 'Pred njezinim je očima gorio i vrištao'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija

Majka tvrdi da ga nije zapalila, nego da se zapalio sam. Ona inače ima problema s alkoholom, više su je puta uhićivali, mještani o njoj nemaju lijepe riječi, a već je ranije pokušala zapaliti dvojicu sinova

8.12.2023.
13:27
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Nakon sedam dana teške borbe, mladić Aleksandar Tomin, kojega je majka polila benzinom i zapalila, u petak je preminuo u bolnici.

Aleksandar je preminuo u novosadskoj bolnici, a od strašne je nesreće dobio opekline na više od 50 posto tijela. Njegova majka Smilja Lj., uhićena je i određen joj je jednomjesečni pritvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičena Smilja tvrdi da se 26-godišnji Aleksandar sam polio benzinom, prenosi Blic.rs. Partner majke preminulog rekao je da se Smilja ne sjeća incidenta. Ipak, mještani Srpske Crnje, gdje se dogodio incident, kažu da je 44-godišnjakinja i ranije bila nasilna, da su je ranije više puta uhitili, ali i da je u kućnom pritvoru jer je bivšem partneru nanijela teške tjelesne ozljede.

"Vjerujte da ona ima čitav dosje u policiji, svakih dva dana dolaze ovdje zbog nje", rekli su mještani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
strašna tragedija /

Majka otete i ubijene Vanje: 'Neshvatljivo je zašto je moja prelijepa djevojčica sada u grobu'

Image
strašna tragedija /

Majka otete i ubijene Vanje: 'Neshvatljivo je zašto je moja prelijepa djevojčica sada u grobu'

Nije joj prvi put da je pokušala zapaliti svoju djecu, inače, majka njih osmero, ali iz više vanbračnih zajednica, prije dva mjeseca pokušala je zapaliti dvojicu sinova. Nakon incidenta, došli su do rođakinje majke, a onda za njima i ona, koja ih je pijana napala.

"Uspjeli su pobjeći i prijavili su je policiji. Postoji službene bilješka o tom incidentu. Još tada su je iz kućnog zatvora trebali preseliti u pravi zatvor. Možda bi ova nesreća bila izbjegnuta", prepričala ja rođakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O incidentu se oglasio i Rade T., Aleksandrov otac i rekao da je sin često majci predbacivao što ih je ostavila, ali da ne postoji razlog da učini takvo što.

"Odvela ga je onako ispečenog s ljubavnikom do Doma zdravlja, ostavila jadnika tamo samog i vratila se kući da pije i puši. Niti da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao", rekao je otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže, tuga je prevelika, a u Centru za socijalni rad već je tražio pomoć. Osumnjičenoj Smilji određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Do Beograda ga vozio odvjetnik, pješice htio do Istanbula: Vanjin ubojica prije bijega dobio informacije od policije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo