horor u susjedstvu / U Beogradu uhitili oca monstruma koji je zatočio kćer i držao je u kadi. Pojavila se i majka

Image
Foto: MUP Srbije/Shutterstock

Policija je raspisala tjeralicu i objavila njegovu sliku te pozvala građane da pomognu s informacijama. Našli su ga u beogradskom naselju Mirijevo nakon četiri dana. Biološka majka pojavila se u blizini stana gdje je djevojčica živjela i govorila da on 'nije takav, da je dobar otac'

29.3.2023.
8:42
MUP Srbije/Shutterstock
VOYO logo

Četiri dana nakon potjere, uhićen je Uroš P. (38), kojeg sumnjiče da je svoju osmogodišnju kćer držao zatočenu u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, donosi Kurir.

Krio se u jednom stanju na Karaburmi, a sumnjiče ga za krivična djela nasilja u obitelji, za zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta i kršenje obiteljskih obaveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac ima 48 sati za iznošenje obrane pred tužiteljem. Policija je prije toga objavila sliku oca te pozvala građana da se jave ako imaju ikakvu informaciju o njemu.

Kurir također donosi da se majka djevojčice jučer pojavila nedaleko zgrade u kojoj je malena živjela. Bila je nervozna, uznemiren i preplašena zbog prisustva većeg broja policajaca. "On nije takav, dobar je otac. Vidjela sam dijete prije nekoliko mjeseci, bila je dobro, nije točno da ju je držao u kadi u kupaonici", vikala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
djevojčica sa Zvezdare /

Ovo je otac monstrum koji je godinama kćer držao u ropstvu, živjela je u kadi, nije izlazila...

Image
djevojčica sa Zvezdare /

Ovo je otac monstrum koji je godinama kćer držao u ropstvu, živjela je u kadi, nije izlazila...

Također je rekla da je psihički bolesna, da ima problema sa zdravljem te je molila da je puste na miru.

Na ove izjave, jedna od susjeda je izjavila da je upravitelj zgrade u kojoj je Uroš unajmio stan, nekoliko puta prijavljivao policiji da otac tuče dijete, ali da nitko nije dolazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, partnerica Uroša P. prije nekoliko dana policiji je prijavila nasilje, rekla je da ju je on udario u glavu te ispričala da on godinama drži zatočenu svoju kćer koja živi u kadi. Dijete je prvo prevezeno u bolnicu i prema pisanju srbijanskih medija, liječnici su plakali kad su vidjeli u kakvom je stanju.

Malena je bila pothranjena, davali su joj komadiće hrane jer više nije mogla pojesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako donosi Telegraf.rs, iz bolnice navode kako je dijete primljeno radi rehidratacije i "realimentacije" i to zbog teške i dugotrajne pothranjenosti. Isti portal navodi da malena nikad nije bila kod liječnika niti je izašla vani.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo