Australska obitelj izgubila članove u obje nesreće Malaysia Airlinesa

Jedna je australska obitelj neutješna nakon što je izgubila dva člana svoje obitelji u najnovijoj zrakoplovnoj nesreći u Ukrajini. Da stvar bude još gora, ta ista obitelj ostala je i bez svoja dva člana i u užujku kada je malezijski avion netragom nestao s radara.

Irene i George Burrows iz Queenslanda shrvani su tragedijom u kojoj je u Ukrajini srušen malezijski zrakoplov, pri čemu je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

U njoj su izgubili praunuku Maree Rizk i njenog supruga Alberta, koji su se vraćali s odmora u Europi.

No, da stvar bude još gora, u prošloj nesreći koja je pogodila Malaysia Airlines u ožujku ove godine stradala su još dva člana njihove obitelji, sin Rodney i njegova supruga Mary. Bračni je par potpuno slomljen i neutješan strašnim tragedijama koje su zauvijek uništile njihove živote.

Podsjetimo, avion Malaysia Airlinesa na letu MH17 iz Amsterdama u Kuala Lumpur u četvrtak se srušio u Ukrajini, pri čemu je smrtno stradalo svih 298 putnika i članova posade. Navodno su ga srušili proruski pobunjenici. Akciju su izveli u selu Chornukhine, u oblasti Luhansk, nekih 80 kilometara sjeverozapadno od Donjecka.

Povratak na Net.hr