TOTALNI CIRKUS U SRPSKOJ SKUPŠTINI: / Nakon svađe, radikal izvadio ženske gaćice kao poklon ministrici

Image

U Skupštini Srbije danas je bilo napeto nakon što su Radikali vrijeđali ministricu Zoranu zbog čega je u dva navrata sjednica morala biti prekinuta

30.1.2020.
12:17
YouTube/Screenshot

Danas se na sjednici Skupštine Srbije danas dogodio incident, a u dva navrata prekinuta je zbog optužbi i uvreda zastupnika Srpske radikalne stranke na račun potpredsjednice Vlade Srbije i ministrice građevinarstva, prometa i infrastrukture Zorane Mihajlović na koje je ona odgovorila transparentom na kome je pisalo "Radikalska laž", javlja Kurir.

Naime, zastupnice SRS-a Vjerica Radeta i Nataša Jovanović optužile su ministricu za korupciju i da je špijunka. Njihov kolega Milorad Mirčić dodao je i da je na izgradnji puteva Mihajlović "koštala državu". Na to, Mihajlović je odgovorila da je riječ o "radikalskim lažima". "Svaka stvar koju ste izgovorili je laž, sve što pričate mjesecima o meni je laž, moja obaveza je da kažem što je to."

Poklonio ministrici gaćice

Nakon prekida sjednice i pauze od 10 minuta, nastavljena je prepirka. Radeta je ponovila optužbe na račun ministrice, a Mihajlović je ponovo podigla transparent s porukom "Radikalska laž".

Tada je zastupnik Mirčić izvadio ženske gaćice kao poklon za ministricu te zaradio opomenu. Još dvije opomene zaradila je zastupnica SRS Ružica Nikolić koja je i pored zabrane došla do ministrice i donijela joj "poklon". Radikali iz poslaničkih klupa oduzeli su Mihajlović transparent i poderali ga.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali