MASAKAR U MINSKU

STRAVA U TRGOVAČKOM CENTRU: Napali ljude motornom pilom i sjekirom

Maskirani muškarci naoružani motornom pilom i sjekirom izvršili su masakar u trgovačkom centru u Minsku, gdje su jednoj ženi odrubili glavu i ozlijedili nekolicinu ljudi.

Prestravljeni svjedoci tvrde kako je jedan od muškaraca napao prvu osobu na koju je naišao i odrubio joj glavu, usred trgovačkog centra Europa u glavnom gradu Bjelorusije, Minsku, javlja Mirror.

Dvojica muškaraca čiji je identitet nepoznat upali su u centar kroz jedan od sporednih ulaza prije nego su počeli svoj pohod na prestravljene kupce, bilo je to u 18 sati po lokalnom vremenu.

Oba napadača su uhićena

Policija je potvrdila kako je jedna osoba preminula, no još nisu potvrdili na koji način je ubijena kao ni što je motiv napada.

U to vrijeme u šoping centru bilo je na stotine građana. Svjedoci tvrde kako su vidjeli jednu ženu prekrivenu plahtom, kako leži u lokvi krvi, napadači su napali dvije žene blizu pizzerije u sklopu centra.

Prema prvim izvještajima ubijena žrtva je vlasnica dućana s čarapama, starosti 30-ak godina.

Glasnogovornik policije Alexander Lastovsky je rekao kako su oba napadača uhićena te je potvrdio smrt jedne osobe. Policija je zamolila građane da ne šire paniku putem društvenih mreža.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr