STRAŠNA TRAGEDIJA / Mladenci za Uskrs željeli iznenaditi obitelj pa se na putu strovalili u smrt

shimmer fallback

Bračni par poginuo je u zrakoplovnoj nesreći kada se njihov privatni avion zabio u brdo zbog loših vremenskih uvjeta.

7.4.2015.
9:31
Play logo

David i Margaret-Ann Rous iz Velike Britanije putovali su privatnom letjelicom kako bi priredili iznenadni posjet obitelji, kada se zbog nevremena njihova letjelica zabila u brdo u Škotskoj.

Olupina aviona i njihova tijela pronađena su 6 sati nakon što je kontrolni toranj na otoku Tiree izgubio kontakt s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Rous (37) radila je kao obiteljski liječnik i bila je manje od godinu dana u braku s 28-godišnjim inženjerom Davidom, a putovali su u posjet njezinoj majci i sestri.

Par se upoznao kada je David posjetio otok Tiree, gdje je Margaret-Ann živjela sa svojom obitelji. Kasnije su se preselili u Dundee, gdje je doktorica postala miljenica svih pacijenata.

Osim pacijenata i obitelji, oplakuju je i mještani Tireea uz koje je odrasla, a njezina shrvana sestra izjavila je kako je bila 'njezin oslonac' i ne može zamisliti život bez nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. John Holliday, koji je liječnik u njezinom rodnom mjestu već preko 30 godina, rekao je: 'Poznajem Margaret-Ann još od 1980-ih. Očarala je sve koji su je upoznali i na bila je predivna na svaki način. Postala je omiljeni obiteljski liječnik u Dundeeju i siguran sam da je zbog svoje empatije i šarma bila predivan liječnik'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo