RAZMAŽENI SIN MILIJUNAŠA: / Zapalio Ferrari koji mu je tata kupio

Dvadesetogodišnji razmaženi sin švicarskog milijunaša zapalio je Ferrari 458 Italia, vrijedan 400.000 američkih dolara, kojeg mu je tata kupio - jer je htio najnoviji model.

14.8.2015.
9:45
thinkstockphotos
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije znao kako reći ocu da želi novu jurilicu stoga je odlučio zapaliti "stari" Ferrari. Nadao se da će osiguranje pokriti troškove kupnje novog, bržeg modela.

News.com.au prenosi da je mladić primao mjesečni džeparac od 13 tisuća dolara a zapaljeni Ferrari jedan je od ukupno 15 automobila u njegovoj garaži. Posjeduje i jedan Lamborghini.

Do 'genijalne' ideje došao je nakon razgovora s prodavačem Ferrarija koji mu je predložio da zapali stariji model kako bi od osiguranja izvukao novce za kupnju novog. Zatim je angažirao dvojicu koji su za ukupno 40-ak tisuća dolara odvezli neželjeni automobil u Njemačku i zapalili ga. Da bi si osigurao alibi tijekom lažne krađe automobila, razmaženi sin je otišao u salon za masažu.

Plan mu nije upalio jer su palež automobila snimile nadzorne kamere. Na kraju je mladić ostao bez Ferrarija, zaradio kaznu od oko 44 tisuće dolara te 22 mjeseca zatvora uvjetno.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali