Play ponuda

PRESKUPI BURGER: / Radnicu u McDonaldsu mladići posprejali pjenom iz aparata za gašenje požara: 'Skoro sam oslijepila!'

Image

Djevojka radi u McDriveu, a kada se naknula kroz prozor kako bi bolje čula što gosti restorana žele naručiti, dobila je pjenu iz aparata u lice

14.6.2019.
8:28
Play ponuda

Radnica u jednom australskom McDonaldsu gotovo je ostala slijepa nakon incidenta koji je doživjela u noćnoj smjeni, javlja Mirror. Naime, grupa mladića ju je "posprejala" aparatom za gašenje požara. Razlog za to je "previsoka cijena cheeseburgera" koja im se nije svidjela. 21-godišnja Kimberly Friend radi u McDriveu, a kada se naknula kroz prozor kako bi bolje čula što gosti restorana žele naručiti, dobila je pjenu iz aparata u lice. Na snimci u restoranu vidi se da je nakon "sprejanja" cijeli prostor ostao u pjeni i prahu.

"Sve se jako brzo odvilo, udahnula sam taj prah. Mislila sam da je u pitanju neki otrov. Kasnije su mi medicinske sestre u bolnici rekle da sam mogla oslijepiti", ispričala je sirota djevojka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kimberlyn otac, Steve Friend, rekao je da su ju muškarci "posprejali" manjim aparatom za gašenje požara koji su sebi ima suhe kemikalije. Budući da je 21-godišnjakinja mogla ostati slijepa, obitelj će ovo smatrati napadom.

Policija u Melborneu najavila je istragu pa se tako traga za mladićima u dvadesetim godinama te pozivaju sve svjedoke ovog događaja da se jave.

Play ponuda
Play ponuda