Play ponuda

Prerezao mu je vrat dok ga je silovao pa se time hvalio prijateljima

shimmer fallback

Otkriveni su mučni detalji ubojstva sina milijunaša, koji je putem interneta upoznao 19-godišnjaka koji se pretvarao da mu je prijatelj da bi ga silovao i ubio.

13.1.2015.
14:06
Play ponuda

Tinejdžer je osuđen na minimalno 25 godina zatvora zbog ubojstva 14-godišnjaka kojeg je upoznao putem interneta.

Lewis Daynes prerezao je vrat Brecku Bednaru u veljači prošle godine, a istraga je utvrdila kako je smrtonosna ozljeda nanesena odostraga i za vrijeme seksualnog čina.

Sutkinja je prilikom izricanja kazne rekla kako je sigurna da je Daynesova motivacija bila sadističke i seksualne prirode.

Namamio ga u smrt

14-godišnjak je pronađen mrtav u njegovom stanu u Graysu, gdje je 19-godišnjak živio sam nakon što mu je majka napustila zemlju, a otac ga predao na brigu socijalnoj službi. Pod internetskim nadimkom EagleOneSix, Daynes je namamio Brecka obećanjima o izmišljenom softverskom biznisu kojim će doživjeti veliki uspjeh. Breck je pronađen sa samoljepivom trakom oko zglobova na rukama i nogama te prerezanog vrata.

Breck je otišao iz svog doma u Caterhamu u Surreyu kazavši roditeljima da ide upoznati prijatelja kojeg je upoznao putem interneta. Tinejdžeri su kobne večeri naručili pizzu. Idućeg dana, 17. veljače ujutro, Daynes je nazvao policiju i rekao im kako se Breck pokušao ubiti te ga je slučajno probo dok ga je u tome pokušavao spriječiti.

Nakon što je Brecku Bednaru nanio fatalne ozljede, Lewis Daynes je poslao fotografije njegovog tijela barem dvije osobe, a kontaktirao je i člana njihove online grupe kako bi mu rekao da je mrtav. Otuširao se i promijenio odjeću prije nego što je nazvao policiju. Kad su policajci došli u njegov stan, rekao im je kako zna da je Bednar mrtav "jer ga je ubo u glavnu arteriju".

Kad je imao 15 godina, Daynes je bio optužen za silovanje jednog dječaka, no tada je oslobođen optužbi.

Play ponuda
Play ponuda