PREMINULA POZNATA VODITELJICA ČIJI JE TWEET U PONEDJELJAK POTRESAO JAVNOST: / Napisala je memoare za sina i otišla...

Voditeljica ima supruga Stevea i dvogodišnjeg sina Freddieja za kojeg je pisala memoare kako bi on jednoga dana saznao sve o njezinom životu

5.9.2018.
16:43
Twitter

Nakon duge i teške borbe s rakom dojke, preminula je BBC-jeva radijska voditeljica Rachael Bland (40).

“Riječima legendarnog Franka S – bojim se da je došao trenutak, prijatelji. Iznenada. Rečeno mi je da mi je ostalo tek nekoliko dana. To je vrlo nestvarno. Hvala vam svima na potpori koju ste mi pružili. Au revoir, prijatelji moji", napisala je prije dva dana voditeljica, rastuživši mnoge koji su se nadali da će iz ove bitke izaći kao pobjednik.

Okružena obitelji

"Naša predivna i hrabra Rachael preminula je jutros u svom domu, okružena obitelji", napisala je obitelj na Twitteru, dok se Rachaelin muž zahvalio svima na podršci u ovim teškim trenucima.

Poruka kroz borbu

Bland je svoju borbu s karcinomom dojke dokumentirala u blogu Big C Little Me (Veliki karcinom mala ja) te u podcastu You Me & The Big C gdje je otvoreno govorila o svojoj borbi te je na taj način pomogla mnogima.

Pred sam kraj voditeljica se posvetila i pisanju memoara za svoga sina Freddieja kako bi on jednog dana saznao sve o njoj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali