Srbija u šoku / Preminula majka osumnjičenog za ubojstvo malene Danke Ilić

Image
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL/RTL Danas/Screenshot

Tijelo malene Danke još nije pronađeno

15.5.2024.
16:14
M.M./ATAImages/PIXSELL/RTL Danas/Screenshot
VOYO logo

Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, umrla je danas u svojoj obiteljskoj kući u Zlotu, javlja Kurir. Iznenada joj je pozlilo i umrla je u svojoj kući u kojoj je živjela sama od 4. travnja kad je policija uhitila njezinog sina Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić. Dva dana potom policija je uhitila njezinog supruga Radoslava, kao i mlađeg sina Dalibora. Dalibor Dragijević preminuo je u pritvoru.

Image
ZLOČIN U SRBIJI /

Misterij oko Danke postao je upravo još veći: Na autu kojim je udarena nema tragova DNK-a

Image
ZLOČIN U SRBIJI /

Misterij oko Danke postao je upravo još veći: Na autu kojim je udarena nema tragova DNK-a

Svetlana je medijima izjavila da ne vjeruje da je njezin sin ubio Danku. Također, naglasila je da je bolesna i lošeg je zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepenice i onesvijestila se, sad već danima ležim u krevetu. Nitko me više ne posjećuje. Ponekad dođe netko iz susjedstva, ali rijetko, tek kad ima vremena. Moj život je potpuno uništen. Jednog sina sam sahranila, drugi je u zatvoru, Rade je zatvoren. Ne mogu sama ni doktoru. Snalazim se kako znam i umijem", rekla je tada Svetlana Dragijević, koja je od zločina samo jednom svjedočila u Višem državnom tužiteljstvu.

Podsjetimo, za monstruozan zločin koji je potresao regiju osumnjičeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot koji su uhićeni 4. travnja kad su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili je, a zatim se riješili tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan kada je malena Danka nestala, njezini roditelji vidjeli su osumnjičene u ulici u kojoj su dijete, kako su kasnije priznali, udarili automobilom. Roditelji i osumnjičeni bili su prisutni u isto vrijeme i u tužiteljstvu, pri svjedočenju, ali je Dankin otac nakon toga izjavio da nisu gledali tko sjedi iza njih. Osumnjičeni su, pak, i sami sudjelovali u potrazi za Dankinim tijelom.

U potragu su bili uključeni i otac Radoslav i brat Dalibor za koje je Dejan rekao da su mu pomogli premjestiti tijelo i da oni znaju točnu lokaciju. Dalibor i Radoslav su zato uhićeni 6. travnja i Dalibor je tada policiji otkrio više lokacija na kojima bi tijelo moglo biti međutim, svaki trag je bio pogrešan. Dalibor je preminuo u noći između 6. i 7. travnja u prostorijama PU Bor, a naknadno je utvrđeno da je preminuo od posljedica premlaćivanja. Radoslavu je produljen pritvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Dankinog tijela još nema, u Srbiji se pojavile nove teorije: 'Moguće je i lažno prijavljivanje...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo