NEVIĐENI ZLOČIN

POKUŠALA UKRASTI PET BEBA: Junak istrgnuo dijete iz ruku lažne medicinske sestre

Španjolska policija uhitila je 21-godišnju ženu koja je u uniformi medicinske sestre pokušala ukrasti pet beba iz dvije bolnice. Žena je uhićena u nedjelju u Valenciji kada je u WC-u skidala uniformu medicinske sestre.

Sve je otkrio Španjolac koji je vidio kako mu navodna medicinska sestra nosi nekoliko sati staro dijete. Muškarac, koji je ujedno i doktor, postao je sumnjičav nakon što mu je odgovorila da mu nosi dijete na testiranje. Nakon što joj je postavio nekoliko pitanja odlučio je uzeti dijete iz njenih ruku te je nakon toga upozorio osoblje jer je posumnjao u odgovore na njegova pitanja, javlja Daily Mail.

Pojačano osiguranje u bolnicama

Prije nego što je uhićena žena je ušla u još dvije sobe gdje je pokušala ukrasti bebe. Nakon uhićenja ustanovljeno je kako je isti dan krađu dvije bebe pokušala i u bolnici u Cartageni. I tamo je tvrdila kako bebe vodi na testove, no roditelji su postali sumnjičavi budući su ti testovi bili Već napravljeni.

Osiguranje u bolnicama pojačano je nakon ovog slučaja, a policija sada pokušava ustanoviti je li žena djelovala sama ili je imala pomoćnike.

Povratak na Net.hr