Play ponuda

KOČI, RAKETA! / Širi se brutalna snimka iz ukrajinskog grada: Pogledajte kako projektil pada nasred avenije, vozači spašavali živu glavu

Image
Foto: Screenshot

Zamjenik Ureda predsjednika Ukrajine, Kirilo Timošenko, potvrdio je da je bilo više eksplozija u središnjem gradu Dnjepru

17.11.2022.
11:38
Screenshot
Play ponuda

Ruske rakete zasule su ukrajinski južni lučki grad Odesu, priopćile su ukrajinske vlasti.

Ukrajinski mediji također su izvijestili o eksplozijama u Kijevu, ali i u Dnjepru, strateški važnom gradu koji povezuje istok i zapad Ukrajine.

Novi ruski raketni udari gađali su postrojenja za proizvodnju plina i tvornicu raketa u četvrtak, citirala je novinska agencija Interfax Ukraine izjavu ukrajinskog premijera Denisa Šmihala.

"Projektili upravo sada lete iznad Kijeva. Sada bombardiraju našu proizvodnju plina (postrojenja), bombardiraju naša poduzeća u Dnjepru i Južmašu (tvornica projektila)", citirala ga je agencija kako je rekao na konferenciji.

Zastrašujući video

Zamjenik Ureda predsjednika Ukrajine, Kirilo Timošenko, potvrdio je da je bilo više eksplozija u središnjem gradu Dnjepru, gdje su oštećena dva infrastrukturna objekta, a najmanje jedna osoba je ranjena.

Upravo nam iz Dnjepra stiže zastrašujuća snimka snimljena iz automobila ispred kojeg pada projektil.

Podsjetimo, ruske su snage napustile dijelove regije Hersona prošli tjedan, koja je jedno od prvih područja koje je zauzela Rusija.

Image
AKTIVIRAN JE BIO SAMO JEDANPUT /

Što sadrži zloglasni članak 5 NATO-a? Zadnji je put aktiviran prije više 20 godina, nakon rušenja Blizanaca

Image
AKTIVIRAN JE BIO SAMO JEDANPUT /

Što sadrži zloglasni članak 5 NATO-a? Zadnji je put aktiviran prije više 20 godina, nakon rušenja Blizanaca

Predsjednik Volodimir Zelenskij, u svom noćnom videoobraćanju prošle nedjelje, rekao je da su istražitelji otkrili više od 400 zločina u Hersonu.

Rekao je da je ruska vojska iza sebe ostavila leševe, uništenu infrastrukturu i mine, što je opisao kao "isto divljaštvo kao u drugim regijama".

Sve o ratu u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje.

Play ponuda
Play ponuda