u brodu sa šparogama / Peruanska policija zaplijenila 'ciglice' kokaina' s nacističkom zastavom i Hitlerovim imenom

Image
Image

Droga je bila skrivena u ventilacijskom sustavu jednog od kontejnera zbog čega su potom pretresli još 80 kontejnera na brodu

26.5.2023.
8:41
VOYO logo

Peruanska policija za borbu protiv droge zaplijenila je u četvrtak 58 paketa kokaina od jednog kilograma koji su imali sliku nacističke zastave i ime Hitler utisnuto kao reljef.

Drogu su zaplijenili u luci Paita, na peruanskoj sjevernoj pacifičkoj obali. Kako donosi republicworld.com, kokain je bio skriven unutar brodskog kontejnera koji je prevozio šparoge na brodu SC Anisha R pod zastavom Liberije koji je ranije bio usidren u ekvadorskoj luci Ekvadora, navodi se u policijskom izvješću do kojeg je došao The Associated Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli su da je pošiljka trebala stići do luke u Belgiji.

Droga je bila unutar ventilacijskog sustava jednog od kontejnera zbog čega su nastavili pretraživati više od 80 kontejnera na brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
od kolumbije do zatvora /

VIDEO MUP objavio snimku preprate Hrvata s Europolove tjeralice. Avionom stigao na Tuđmana, završio u blindiranom vozilu

Inače, peruanske vlasti u ranijim zapljenama imale su različite pakete u obliku cigle i s čudnim simbolima, ali nikad i zastavu nacističke Njemačke.

Vlasti u Peruu procjenjuju da ta zemlja proizvede oko 100 tona droge godišnje, a većina u Europu odlazi morskim putem, ali i malim zrakoplovima koji prevoze kokain u Boliviju, na putu do atlantskih luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peru je drugi najveći svjetski proizvođač lišća koke, prema Ujedinjenim narodima, i drugi najveći svjetski proizvođač kokaina, prema SAD-u. Uprava za suzbijanje droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo