OVO NIJE OBIČNA SELIDBA, VEĆ KRAJ JEDNE ERE: / Silvio Berlusconi potvrdio šuškanja: 'Da istina je, odlazim tamo'

Palača Grazioli bila je mjesto gdje se Berlusconi rutinski sastajao sa svojim političkim saveznicima, stranim dužnosnicima, poput ruskog predsjednika Vladimira Putina,

1.7.2020.
10:22
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Talijanski milijarder i bivši premijer Silvio Berlusconi seli se iz centra Rima na svoje imanje u predgrađu, objavio je u utorak list Il Messaggero. Berlusconi je potvrdio informaciju. "Preselit ću svoju rezidenciju i ured onamo i živjeti u zelenilu", kazao je.

U Italiji se ova naizgled obična selidba smatra krajem jedne ere. Berlusconi će se iseliti iz palače Grazioli, smještene u samome središtu Rimu, blizu svih središta političke moći.

Palača Grazioli bila je mjesto gdje se Berlusconi rutinski sastajao sa svojim političkim saveznicima, stranim dužnosnicima, poput ruskog predsjednika Vladimira Putina, ali i družio s djevojkama u poznatom "bunga bunga" skandalu. No, manje je poznato da je Berlusconi u veličanstvenoj palači iz 16. stoljeća bio podstanar. Po pisanju lista La Repubblice, godišnji ga je najam stajao 480.000 eura.

Selidba u njegovu vilu u Via Appiji Antici, jugoistočno od Rima, uštedjet će mu stoga mnogo novca. Berlusconi, koji u vlasništvu ima desetke kuća u Italiji i inozemstvu, kupio je vilu 2001. i besplatno je ustupio svom prijatelju, slavnome redatelju Francu Zeffirelliju, koji je u njoj živio do smrti prošle godine.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali