Play ponuda

OVAJ JE GORI OD FRITZLA! / Monstrum silovao kćer i dobio s njom šestero djece! 'Isprao im je mozak, a onda je s njima radio što god je htio'

Image
Foto: Profimedia, Alamy,

Tužitelj navodi kako je Velšanin svojim silovanim kćerima ispirao mozak te je stvorio 'lažni svijet' kako bi ih mogao i dalje iskorištavati

1.10.2019.
13:06
Profimedia, Alamy,
Play ponuda

Jedan muškarac iz jugozapadnog Walesa optužen je za silovanje svoje kćeri s kojom je dobio šestero djece te silovanje i seksualno zlostavljanje još jednog svog djeteta. Incestuozni otac, čije ime nije otkriveno, negira 36 točaka optužnice zbog silovanja i tjelesnog napada, piše Daily Mail.

Činio je što je htio

Na sudu je izneseno i kako je odgajao svoju djecu "pranjem mozga" i stvaranjem "lažnog svijeta", pretvarajući se da je mistik kako bi mogao manipulirati njima i seksualno ih iskorištavati. Tužitelj John Hipkin rekao je poroti Krunskog suda u Swanseaju da je optuženi svoju kontrolu nad kćerima koristio za seksualno zadovoljstvo i da je s njima "činio što je htio".

"Njihova volja je bila nadvladana i svaki očigledan pristanak nije bio stvarni pristanak, već puko pristajanje na lažni svijet koji je stvorio", rekao je tužitelj Hipkin.

Zvao i druge na silovanje

Osim što je sam silovao svoju djecu, navodno je pozivao i druge muškarce da to čine. Tužitelj je dodao kako će poroti iznijeti nalaz DNK analize koji dokazuje da je muškarac bio otac najmanje šestero djece svoje kćeri, koja je u vrijeme prve trudnoće imala samo 16 godina.

Ročište se nastavlja, a očekuje se da bi cjelokupno suđenje moglo trajati tri tjedna.

Play ponuda
Play ponuda