OTAC NASMRT IZGRIZAO ČETVEROGODIŠNJEG SINA: / 'Bio je tako sladak da sam ga mogao pojesti! Ugrizao sam ga...'

28-godišnjak iz Indonezije koji je izgrizao nasmrt svog sina koristio je izraz 'gemes', što je indonezijska riječ koja opisuje potrebu za griženjem ili štipanjem nečeg slatkog,

10.5.2018.
12:58
AsiaWire/Liputan6 SCTV

Jedan je otac iz Indonezije nasmrt izgrizao svojeg četverogodišnjeg sina jer je smatrao da je dječak 'toliko sladak da bi ga mogao pojesti', piše Mirror.

Rekao da je dječak ozlijeđen u prometnoj nesreći

28-godišnjak se sada suočava s optužbama za ubojstvo jer je navodno izgrizao i žvakao svojeg sina kako bi mu pokazao privrženost i ljubav. Navodno ga je počeo gristi jer dječak nije pokazivao nikakvu fizičku privrženost. Otac je dječaka vodio na plažu Losari u indonezijskom gradu Makassar kad se to dogodilo.

Kasnije je njegova supruga, dječakova majka, primila poziv iz bolnice, gdje su joj rekli da je mališan tamo primljen s ozljedama, nakon čega je ubrzo preminuo. Policija je ispitala oca koji im je rekao da je dječak ozljeđen u motociklističkoj nesreći, no policija je odmah posumnjala da otac laže kad je obavljena obdukcija na dječakovom tijelu.

'Tijelo mu je bilo puno rana...'

"Pregledali smo tijelo i ispostavilo se da je na njemu bilo jako puno ozljeda i rana, a to nisu bile ozljede iz prometne nesreće", rekao je glasnogovornik policije. Tek nakon policijskog ispitivanja otac je priznao da je nekoliko puta ugrizao mališana. Koristio je izraz 'gemes', što je indonezijska riječ koja opisuje potrebu za griženjem ili štipanjem nečeg slatkog, no taj se izraz koristi i kao opis želje za fizičkim zlostavljanjem radi kažnjavanja.

Navodno je ovaj otac osjećao oboje kad je ubio svog sina. "Ugrizao sam ga jer sam osjećao gemes kad sam ga vidio", rekao je, priznavši svoj zločin. Lokalni mediji pišu da je muškarac bio iživciran zbog činjenice da je dijete odbijalo fizičku pažnju. Nije poznato koliko ga je puta ugrizao i koliko jako, no sada mu prijeti najmanje 15 godina zatvorske kazne zbog ubojstva četverogodišnjaka.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali