ORUŽANI NAPAD U AMERIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI: / Ubijen jedan učenik, a više ih je ustrijeljeno; Među žrtvama je i policajac

Policija je u školu došla odmah nakon dojave o napadu vatrenim oružjem

12.4.2021.
22:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U srednjoj školi u Knoxvilleu, saveznoj državi Tennessee u ponedjeljak je došlo do pucnjave u kojoj je stradalo više ljudi, među kojima je i jedan policajac. Policija je u školu došla odmah nakon dojave o napadu vatrenim oružjem. Nakon što je policija stigla u školu, napadač je pucao i na njih. Osim policajaca, pogođeno je i više učenika.

Policija je privela jednu osobu, ali zasad se još ne zna se radi li se o napadaču. Televizija je objavila snimke policije i vatrogasnih ekipa oko srednje škole Austin-East Magnet u istočnom Knoxvilleu.

Policija Knoxvillea potvrdila je da je u napadu ubijen jedan maloljetni učenik, a jedan policajac je ranjen hicima iz vatrenog oružja te je prebačen u bolnicu. Policajac je ranjen u kuk i podvrgnut operaciji, no njegove ozljede nisu opasne po život, javljaju lokalni mediji.

Gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon za WVLT je rekla da se sastala s ozlijeđenim policajcem. "Pri svijesti je i dobre volje, bit će u redu", rekla je, dodajući da će policajac morati na operaciju. Kincannon se zahvalila policajcu što je život stavio na kocku. "Rekao je da bi radije da ozlijede njega nego bilo koga drugog", rekla je.

"Vlasti su regirale na pucnjavu u ponedjeljak popodne po lokalnom vremenu... Prikupljamo informacije o ovoj tragičnoj situaciji i pružit ćemo dodatne informacije što je prije moguće", objavila je škola na Twitteru.

"Zgrada škole je osigurana, a učenici koji nisu bili uključeni u incident pušteni su svojim obiteljima".

FOX News prenosi kako lokalni mediji izvještavaju da je osumnjičeni napadač pronađen mrtav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali