'E, JE*O MATER SVOJU' / Miloradu Dodiku zasmetao prevrat jednog načelnika: Njegova bujica ispraćena je pljeskom i smijehom

Milorad Dodik opsovao je oporbenog zastupnika Pericu Bundala zbog prevrata u Kozarskoj Dubici

7.7.2021.
11:43
Armin Durgut/PIXSELL

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik izazvao je novi skandal javno uputivši psovke i uvrede na račun dužnosnika jedne od oporbenih stranaka. Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.

Psovke ispraćene pljeskom

Dodik je tamo došao intervenirati nakon što je došlo do prevrata u lokalnoj skupštini i do odluke načelnika općine da istupi iz SNSD-a i pridruži se novoj većini predvođenoj Partijom demokratskog progresa (PDP) i Srpskom demokratskom strankom (SDS). Dodik je za govornicom pred stranačkim članstvom jednog od čelnika PDP-a i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pericu Bundala "počastio" brutalnim psovkama.

"Neku večer gledao sam Bundala u televizijskoj emisiji. Kaže sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju", kazao je Dodik. Za njegovu stranačku sljedbu u tim riječima nije bilo ništa problematično te su ga k tome, za to što je izgovorio, nagradili burnim pljeskom i smijehom.

Profesionalni psovač Dodik

No zato je predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio Dodiku kako se može samo sramiti zbog takvog ponašanja. "Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu", poručio je Borenović na Twitteru reagirajući na zbivanja u Kozarskoj Dubici.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen