PAKAO U ZRAKU / Masovna tučnjava u avionu, letjele šake i uvrede. 'Žena je vrištala, djeca plakala'

Image
Foto: Profimedia/Ilustracija

Svađa između dvije obitelji počela je prilikom ukrcavanja na avion, a situacija je izmaknula kontroli kad se jedan putnik htio zamjeniti za mjesta

9.7.2024.
11:59
Profimedia/Ilustracija
VOYO logo

Zrakoplov aviokompanije Ryanair morao je prisilno sletjeti zbog masovne tučnjave putnika koja je izbila na letu iz Agadira u Maroku za London. Snimka iz unutrašnjosti zrakoplova pokazuje turiste koji se deru jedni na druge dok ih uznemireno osoblje pokušava smiriti nekoliko tisuća kilometara iznad kopna, prenosi The Sun.

Sve se odigralo početkom mjeseca. Svađa između dvije obitelji počela je pri ukrcavanju u avion, a situacija je izmaknula kontroli nakon polijetanja. I to kad je putnik zamolio drugu ženu da se zamjene za mjesta kako bi on mogao sjediti sa suprugom i djecom. Ona se navodno nije htjela premjestiti nakon čega joj je muškarac počeo prijetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug je stao u njezinu obranu te su se navodno dvojica muškaraca obračunala i šakama dok je osoblje pokušavalo smiriti situaciju.

"Pokušavali su udariti jedan drugoga. Jedna od obitelji bila je dio veće grupe pa su se upleli i drugi putnici", kazao je jedan Britanac na letu koji je želio ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
S 90 GODINA LETIO SAM /

U padu zrakoplova poginuo astronaut Apolla 8. Snimio je slavnu fotografiju 'Izlazak Zemlje'

Image
S 90 GODINA LETIO SAM /

U padu zrakoplova poginuo astronaut Apolla 8. Snimio je slavnu fotografiju 'Izlazak Zemlje'

'Žena je vrištala, djeca su plakala'

"Tada je gospođa u redu iza njih dobila napad panike. Vrištala je, a djeca su plakala. Bilo je kao efekt snježne grude koja se odjednom povećala", prepričali su svjedoci.

Nakon samo 36 minuta u zraku, avion je morao prisilno sletjeti. "Bilo je kaos, bijeg iz pakla. A sve je eskaliralo zbog putnika koji je htio promijeniti mjesto", dodao je jedan od putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplov je sletio u Marakeš gdje ga je dočekala marokanska policija koja je s leta skinula devetero putnika. Da stvar bude gora, tijekom makljaže još je jednom putniku pozlilo te su mu morali davati kisik usred leta. Liječnici su ocijenili da ne može nastaviti let, ali odbio je napustiti avion i počeo vrijeđati osoblje.

Na snimci iz aviona čuje se kako govori "misle da sam terorist. Zato dovode cijelu vojsku da me sruše. Daj mi moju je**nu torbu. Razbit ću ti čeljust".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su ga putnici molili da napusti zrakoplov prije nego što ga je u konačnici odvela policija.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je kriv jer su srpski reprezentativci na Euro letjeli hrvatskim avionom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo