MASAKR U SAD-U: / Naoružan upao na rođendan pa počeo pucati; Među šestero ubijenih i njegova djevojka, poštedio je jedino djecu

Image
Foto: Profimedia

Policija je na nekoliko sati odgodila objavljivanje pojedinosti o napadu i žrtvama kako bi dostojno obavijestila članove obitelji ubijenih, te kako bi im osigurala psihološku pomoć

9.5.2021.
23:55
Profimedia
Play logo

Naoružani muškarac upao je na rođendansku zabavu u američkom Colorado Springsu i počeo pucati pri čemu je ubio šest osoba među kojima i svoju djevojku prije nego je počinio samoubojstvo, objavila je u nedjelju policija.

Dužnosnici su rekli da je ubojica poštedio djecu koja su se nalazila u jednoj kamp kućici. Motiv napadača zasad nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Kao šefu policije, kao suprugu, kao ocu, kao djedu, kao članu ove zajednice, srce mi se slama zbog ovih obitelji koje su izgubile one koje vole i djece koja su izgubila svoje roditelje", rekao je šef lokalne policije Vince Niski.

Policija je na nekoliko sati odgodila objavljivanje pojedinosti o napadu i žrtvama kako bi dostojno obavijestila članove obitelji ubijenih, te kako bi im osigurala psihološku pomoć, navodi se u policijskoj izjavi.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo