Play ponuda

Mary Kennedy pronađena mrtva

shimmer fallback

Obitelj Kennedy ponovno je pogodila tragedija. Mary Kennedy, bivša supruga nećaka ubijenog američkog predsjednika, pronađena je mrtva, a pojedini mediji prenose da se radi o samoubojstvu.

17.5.2012.
13:00
Play ponuda

Još jedna tragična, prerana smrt u obitelji Kennedy. Arhitektica Mary Richardson Kennedy, bivša supruga nećaka ubijenog američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, pronađena je mrtva na obiteljskom imanju u Mount Kiscou u New Yorku. Mediji javljaju da se ubila.

Tijelo pokojnice je pronađeno u srijedu te je poslano na obdukciju, koja će biti završena tijekom četvrtka, a policija je obznanila da se ne radi o prirodnoj smrti. Pojedini mediji, kao što su New York Daily News i The Journal News, navode da se radi o samoubojstvu, premda nema službene potvrde.

The Journal News je objavio kako si je Mary Kennedy oduzela život vješanjem, te su se pozvali na izvore bliske istrazi.

Za Roberta Kennedyja Jr., sina ubijenog senatora Roberta i nećaka ubijenog predsjednika Johna F. Kennedyja, udala se 1994. godine, a imali su četvero djece.

Razvod 2010.

Razveli su se 2010. godine, na njegov zahtjev, stoga različiti mediji prenose nagađanja i izjave njenih navodnih prijatelja o tome kako je to bio razlog njene depresije i samoubojstva.

Isti neimenovani izvori navode kako je do razvoda došlo zbog Maryjinih problema s alkoholom i drogama, zbog čega je bila privođena više puta. Zadnji put to se dogodilo zbog vožnje pod utjecajem opijata nedugo prije razvoda.

Play ponuda
Play ponuda