KRATKO I JASNO

KAD MAMA POLUDI: Ako hoće slobodu, neka plaća račune, poručila sinu na zidu profila

Samohrana majka 13-godišnjeg Arona, Estella Havisham, lupila je šakom o stol! Nakon što joj je sin jedinac otkazao poslušnost, jer je nedavno počeo zarađivati na internetu, izrađujući uratke za YouTube, odlučila mu je održati lekciju o samostalnosti. Na profil mu je postavila otvoreno pismo u kojemu od njega traži da sam plaća troškove života pod zajedničkim krovom.

Aron je popustio u školi, mami je rekao kako ona njemu ne može zapovijedati i da se može sam uzdržavati u životu. Estella ga je poslušala. U pismu mu je navela što sve mora učiniti ukoliko želi biti odrasla osoba. Za stanarinu morat će davati 2867 kuna. Struja će ga koštati 775, internet 140, a hrana 1000 kuna.

Ako hoće slobodu, neka plaća račune, poručila samohrana mama
Ako hoće slobodu, neka plaća račune, poručila samohrana mamaFoto: Facebook

“Također, od tebe očekujem da ponedjeljkom, srijedom i petkom iznosiš smeće”, napisala je u pismu koje su pročitale tisuće ljudi. Komentari su počeli pljuštati sa svih strana pa je Estella morala dodatno objasniti ljudima o čemu je tu zapravo riječ.

“Ljudi, dajte budite ozbiljni. Naravno da neću izbaciti svojeg sina na ulicu, zato što ne može plaćati svoj dio stanarine. Samo ga želim naučiti da cijeni sve što u životu imamo”, pojasnila je Aronova mama.

Estella Havisham, Aronova mama, koja se na internet profilu predstavila imenom Heidi JohnsonFoto: Facebook

Aron poruku nije primio najbolje. Kada je pročitao pismo, postano na njegovom zidu, izjurio je iz kuće, bijesan kako pas. Nakon što se smirio, vratio se kući, sjeo sa mamom i dogovorio uvjete zajedničkog života. Čak joj se i ispričao.

“Za 4 godine Aron će biti punoljetan. Ne mogu ga u život poslati sa stavom da je uredu odbiti napraviti posao, kada nadređeni od njega to zatraže. Mora živjeti u stvarnom svijetu”, rekla je Estella čije je otvoreno pismo sinu sa sviđa mi se označilo 87 tisuća, komentiralo ga čak 13 tisuća, a dalje ga podijelila čak 161 tisuća ljudi.

Povratak na Net.hr