HOROR U VODENOM PARKU: / Mladić (23) se spuštao niz tobogan i slomio vrat! Izvukli ga polusvjesnog iz bazena. Ostat će paraliziran?

Image
Foto: Facebook

David Briffaut slomio je dva pršljena u vratu tijekom spuštanja niz tobogan u španjolskom gradu Benidormu i nije sigurno hoće li nakon toga ostati zauvijek paraliziran

17.7.2019.
17:07
Facebook
VOYO logo

Aqualandia, vodeni park u španjolskom gradu Benidormu trenutno se suočava s tragičnim slučajem koji se dogodio na jednom od njihovih tobogana. Naime, 23-godišnji golfer David Briffaut, slomio je dva pršljena u vratu tijekom spuštanja niz tobogan i nije sigurno hoće li nakon toga ostati zauvijek paraliziran, piše The Sun. Mladić je polusvjestan izvučen iz bazena, a liječnici kažu da će morati što prije na operaciju, čim bude stabilan upravo zato što bi mogao ostati paraliziran.

Njegova obitelj je u šoku, roditelji su stalno uz sinovu postelju. Njegova majka Lorraine (55) kazala je da žive noćnu moru svakog roditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je sin otišao na odmor sa svojom djevojkom i rekli su nam da možda više nikada neće hodati. Sada možemo samo moliti da se oporavi. On je pod sedativima, ali je svjestan što mu se dogodilo", rekla je majka. Majka želi da se sin što prije vrati kući.

Prijatelja su mladog golfera i njegovu djevojku Penny Bristow snimali kada su se išli spustiti s vodenog tobogana. Lice su smjestili prema dolje na crvenu prostirku. Par se uz smijeh kreće spuštati, no na kraju snimke vidi se kako Davidova glava pada prema naprijed dok je udarao u vodu. "Ne osjećam noge", kazao je mladić prijateljima kada je došao svijesti. Obitelj Davida Briffauta počela je skupljati novac i žele prikupiti 75 tisuća funti kako bi se prikupila sredstva za pomoć mladiću u njezi i liječenju kada se vrati kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo