GNJUSNA PREDATORICA: / Majka troje djece mamila dječaka (12) slatkišima i onda ga na igralištu spolno zlostavljala

Na dvotjednom suđenju rečeno je da je sve započelo ljubljenjem i zagrljajem, no da se to brzo pretvorilo u zlostavljanje kada je 38-godišnjakinja rekla dječaku da gurne ruku u njezine hlače

27.3.2021.
16:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Engleskinja Deborah Yates (38) seksualno je zlostavljala 12-godišnjeg dječaka, a na njezinu suđenju rečeno je da je svojoj žrtvi dala slatkiše u zamjenu za neprimjereno dodirivanje.

Yates, inače majka troje djece iz engleskog Derbyja, ohrabrila je dječaka da markira iz škole i nađe se s njom na igralištu, gdje se dio zlostavljanja i odvijao.

Na dvotjednom suđenju rečeno je da je sve započelo ljubljenjem i zagrljajem, no da se to brzo pretvorilo u zlostavljanje kada je 38-godišnjakinja rekla dječaku da gurne ruku u njezine hlače, piše Mirror. Jednom prilikom, učiteljica je pronašla optuženicu kako u grmlju leži sa svojom žrtvom, prenosi Derbyshire Live.

Zlostavljačica i dalje u pritvoru

Više od jednog dana porota je vijećala prije nego je Yates proglašena krivom za tri točke - seksualnog napada na dijete u dobi do 13 godina, poticanja osobe mlađe od 13 godina na seksualne aktivnosti te otmicu djeteta.

Porota ju je oslobodila jedne točke seksualnog napada na dijete te jedne točke poticanja djeteta na seksualne aktivnosti.

Kako prenosi Mirror, sudac je odgodio kaznu do 19. travnja jer želi ažuriranu izjavu o utjecaju žrtve prije nego odluči o sudbini 38-godišnje zlostavljačice. Do tada će biti zadržana u pritvoru.

Dječak vjerovao da je to normalan odnos

"Safe and Sound" ("Sigurno i zdravo") dobrotvorna je organizacija u Derbyju koja pruža podršku djeci i mladima izloženima riziku iskorištavanja djece, uključujući i seksualno iskorištavanje. Oni su podržali dječaka nakon što je Yates uhićena, a dječak je jednom od radnika organizacije otkrio što se dogodilo.

Izvršna direktorica dobrotvorne organizacije, Tracy Harrison, posebno je pohvalila dječaka zbog njegove hrabrosti u otkrivanju zlostavljanja kojem je bio podvrgnut.

"Od samog početka bilo je jasno da je dječak vjerovao da je ovo zdrav, normalan odnos i da je naš stručnjak za pomoć trebao pristupiti ovoj temi na pažljiv i empatičan način. Njegova zbunjenost oko onoga što se dogodilo pokazuje složenu manipulaciju kojoj djeca i mladi prijete u našim lokalnim zajednicama", komentirala je Harrison.

Optuženica sve poriče

Optužena žena poriče sve što joj se stavlja na teret. Tužitelj je na suđenju rekao kako su se kaznena djela dogodila tijekom 2017. godine kada su optuženica i dječak živjeli u Derbyju.

Dodao je kako je prilikom prvog susreta Yates dječaku dala mobitel kako bi mogli dogovoriti sastanak, a da drugi za to ne znaju.

Naveo je da su dječakovi učitelji bili zabrinuti jer je popustio u školi i zbog čestog markiranja. Policija se u sve uključila u rujnu 2017.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali