službeni susret / FOTO/VIDEO Banožić ukrajinskom kolegi donio poklone iz Hrvatske, među njima i neaktivna granata iz Vinkovaca

Image
Foto: Facebook/Mario Banožić

Dao mu je i repliku Vukovarskog vodotornja te navijački šal, a onda su ministri stali pred novinare te održali konferenciju

29.3.2023.
18:28
Facebook/Mario Banožić
VOYO logo

Ministar obrane Mario Banožić boravi u Ukrajini, a na svom se Facebook profilu pohvalio susretom s Oleksejem Reznikovim, ukrajinskim ministrom obrane.

Kaže da mu je darovao tijelo neaktivne granate koja je za vrijeme Domovinskog rata ispaljena na rodne Vinkovce. Dao mu je i repliku Vukovarskog vodotornja te navijački šal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S nadom u što skorije smirivanje ratnih sukoba i slobodu Ukrajine razmijenili smo navijački šal HNK Cibalia Vinkovci i dres s brojem 10 ukrajinskog nogometnog kluba 'Čornomorec' iz Odese", naveo je.

"Tamo je prikazan film koji me se posebno dojmio jer šalje snažnu poruku o povezanosti i razumijevanju između Hrvatske i Ukrajine. Prikazana je snaga i volja prijateljskog ukrajinskog naroda te se šalje poruka da unatoč ratu, moramo učiniti sve da život nastavi ići dalje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministri su u nekom trenutku dali i izjave za medije. Pogledajte ih u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo