OGLAS

'gnjusan teroristički čin' / Dvojica Palestinaca zapucala na autobusnoj postaji u Jeruzalemu: Ubili dvoje, ranili osmero

Image
Foto: Profimedia

Do napada je došlo kada su Izrael i Hamas u četvrtak u posljednjem trenutku postigli dogovor o produljenju svog šestodnevnog prekida vatre u Gazi za još jedan dan kako bi pregovarači mogli nastaviti raditi na dogovorima o zamjeni talaca držanih u obalnoj enklavi za palestinske zatvorenike

30.11.2023.
9:05
Profimedia
VOYO logo

Dvojica palestinskih napadača otvorila su vatru na autobusnoj postaji tijekom jutarnje gužve na ulazu u Jeruzalem u četvrtak, ubivši najmanje dvije osobe i ranivši osam drugih, priopćila je izraelska policija.

"Dvojica terorista u vozilu naoružana vatrenim oružjem pucala su prema civilima na autobusnoj stanici, a zatim su ih neutralizirale sigurnosne snage i obližnji civil", rekla je izraelska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Napadači su došli iz istočnog Jeruzalema, rekao je novinarima na mjestu događaja zapovjednik jeruzalemske policije Doron Turgeman.

Velik broj vozila hitne pomoći i policije okupio se na ulici punoj jutarnjih putnika, a policija je rekla da pretražuje područje kako bi bila sigurna da nema drugih napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki veleposlanik u Izraelu osudio je pucnjavu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Gnusan teroristički napad jutros u Jeruzalemu. Nedvosmisleno osuđujemo takvo brutalno nasilje", rekao je veleposlanik Jack Lew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasilje se dogodilo kada su Izrael i Hamas u četvrtak u posljednjem trenutku postigli dogovor o produljenju šestodnevnog prekida vatre u Gazi za još jedan dan kako bi pregovarači mogli nastaviti raditi na dogovorima o zamjeni talaca držanih u obalnoj enklavi za palestinske zatvorenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo