VIDEO: Dječak tijelom zaštitio prijateljicu od kiše metaka

Prije šest mjeseci 14-godišnji Rony Monzon postao je pravi heroj kada je tijelom zaštitio svoju prijateljicu od vatre koju je nepoznati napadač otvorio na nju.

11. srpnja Rony Monzon i njegova susjeda, 14-godišnja Daneysi Valdovinos sjedili su pred svojim kućama na jugozapadnom dijelu Chicaga kada je na njih nepoznati pripadnik bande počeo pucati.

Monzon je odmah skočio na noge i bacio se pred svoju prijateljicu da je zaštiti. Tri metka usmjerena prema Valdovinosinoj glavi, pogodila su Manzona u ruku, kuk i u prsa, javlja Sunny Skyz, a prenosi Huffington Post.

Terminator – otporan na metke

“Pogledao sam se. Krvario sam. A onda sam se zabrinuo zbog metka koji mi je bio u prsima”, ispričao je Monzon za CBS Chicago. Istražitelji vjeruju kako je napad bio slučaj zamjene identiteta, ali napadač nije pronađen.

Ovaj 14-godišnjak baš u vrijeme blagdana napokon se oporavio od svojih ozljeda, a prema čitavom incidentu ima pozitivan stav. Čak se na račun svega i šali, sebe nazivajući Terminatorom koji je otporan na metke. Za svoje je herojstvo primio nekoliko nagrada te je postao student na Vojnoj akademiji u Phoenixu.

Njegova prijateljica Daneysi Valdovinos i dalje pati od noćnih mora zbog napada.

http://CBSCHI.images.worldnow.com/interface/js/WNVideo.js?rnd=643196;hostDomain=video.chicago.cbslocal.com;playerWidth=596;playerHeight=432;isShowIcon=true;clipId=8035817;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=CBS.CHI%252Fworldnowplayer;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript_EMBEDDEDscript;controlsType=fixed

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr