NIJE NI STIGLA DO BOLNICE / Djevojčica (4) preminula od covida - majka se zarazila, a nije bila cijepljena: 'Uzeo ju je tako brzo...'

Kali Cook je najmlađa stanovnica okruga Galveston u Teksasu koja je preminula od covida. Preminula je u roku od 24 sata kako se zarazila

16.9.2021.
8:52
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Četverogodišnja djevojčica iz Galvestona u Teksasu umrla je u snu prošloga tjedna nakon što je oboljela od COVIDA-19.

Predškolka Kali Cook počela je pokazivati ​​simptome u ranim jutarnjim satima 6. rujna, a 24 sata kasnije preminula je od virusa, rekla je njezina majka Karra Harwood za Houston Chronicle: "Odvelo ju je tako brzo", rekao je Harwood.

Dobila virus od majke

Simptomi su djevojčici počeli nakon što je njezina majka, koja nije cijepljena, 6. rujna bila pozitivna na COVID-19.

Harwood je rekla da se vratila kući s testiranja i izolirala se od ostatka svoje obitelji, što uključuje njezina zaručnika i brata preminule četverogodišnje djevojčice, kao i petomjesečnu sestru.

"Pokušala sam se držati podalje od nje i nisam htjela da ona i moja druga djeca obole od koronavirusa", rekla je majka Harwood za The Daily News.

'Borila sam se protiv cijepljenja'

Četverogodišnja djevojčica je najmlađa stanovnica okruga Galveston koja je preminula od COVIDA-19. Nije ni stigla do bolnice.

"Kali je bila savršeno dobro, a onda je nestala", rekla je Harwood. Također je rekla kako sada žali što se nije cijepila.

"Bila sam jedna od osoba koje su se borile protiv toga. Sada bih voljela da nikad nisam bila protiv toga", rekla je majka.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali