Tony Smith, koji je tako jako zlostavljao svog tek novorođenog sina da su mu obje noge morali amputirati, uzet je za taoca i prebijen, gotovo na smrt, u zatvoru Swaleside na otoku Sheppy u grofoviji Kentu u Engleskoj, javlja Daily Star.

Dvojica zatvorenika prebila su Smitha, koji je zadobio frakturu očne jabučice, slomljeno mu je nekoliko rebara i vilica u zatvoru Swaleside.. Zavezali su ga za stolac te tukli vlastoručno izrađenim oružjem te metalnim šipkama.

Jedan je čovjek upućen u ovaj događaj za Daily Star rekao kako su zatvorenici Smitha držali kao taoca u vlastitoj ćeliji četiri sata.

Osuđen u veljači na 10 godina zatvora

"Tijekom tog vremena zavezali su ga za stolac te tukli čarapom ispunjenom konzervama tunjevine i metalnim šipkama. Također su ga iscipelarili."

"Zatvorski čuvari su stigli odvesti napadače u posljednji trenutak. Sretan je što nije preminuo. Trenutačno se napadači nalaze u samicama dok se ne završi istraga kako je do toga došlo."

Ovisnik o heroinu Tony Smith i njegova partnerica Jody Simpson osuđeni su u veljači ove godine na 10 godina zatvora zbog zlostavljanja i maltretiranja novorođenčeta.