Play ponuda

BESKUĆNIK SPASIO ŽENU OD MANIJAKA, A ONA MU TO NIKAD NIJE ZABORAVILA: / Ono što je učinila razgalilo je svijet

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/ilustracija

Ali Webb jedne je večeri umalo stradala od manijaka koji ju je pratio iz noćnog izlaska u hotelsku sobu.

16.12.2016.
8:53
Igor Kralj/PIXSELL/ilustracija
Play ponuda

Zlostavljač je Ali pratio u stopu, ne želeći je pustiti na miru, kada se pojavio Mark sa svojim psima te prestrašio manijaka koji je pobjegao. Beskućnik je ženu otpratio do hotela, nakon čega mu je Ali napisala broj mobitela u knjigu koju je nosio sa sobom. Sljedećeg dana ju je nazvao te pitao je li sve u redu.

Nije mogla ne pomoći

Održavali su kontakt. Nekoliko mjeseci nakon te večeri, Ali je doznala da se Mark morao odreći svojih pasa zbog parcele na kojoj je podigao šator.

Ali je tada na stranici GoFundMe pokrenula prikupljanje donacija te ubrzo prikupljenim novcem kupila kamper za Marka. Njegov novi dom opremila je posuđem i drugim stvarima potrebnim za život.

Mislio je da će umrijeti na ulici

Trenutačno se nalazi na javnom parkingu, no uskoro će se otvoriti i mjesto u kampu za njega.

'Mislio je da će umrijeti na ulici. Nije ovo dom kakvog želimo za njega, ali je svakako pomak. Sada se ima gdje istuširati i spavati.

'Zabrinuta sam za njega. Spavao je u šatoru posljednjih godinu dana, no sada je tako hladno. Mark ne može vjerovati što se dogodilo i želi zahvaliti svima koji su donirali novac.

Zaista je mislio da će umrijeti na ulici. Zaslužio je ovo. Ima dva psa i bez njih vjerojatno ne bi preživio. Spavaju s njim u šatoru i griju ga svojim tijelima, a on se također brine o njima. Ne jede ako i oni nisu siti', ispričala je Ali.

Play ponuda
Play ponuda