Namirnice:
1 veliki luk, 750 g buće, 2 srednje velika krumpira, 1 žlica maslinovog ulja, 30 g maslaca, 2 češnja češnjaka ? zdrobljena, 12 šalica (3 litre) juhe, 125 g sitne tjestenine, 1 žlica sjeckanog svježeg peršina za ukrašavanje (po želji);
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Postupak:
1.Oljuštite luk i sitno nasjeckajte. Ogulite buču i krumpir i narežite na kockice. U velikoj posudi zagrijte ulje i maslac. Dodajte luk i češnjak te pržite, miješajući, 5 min na slaboj vatri.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2.Dodajte buću, krumpir i juhu. Pojačajte vatru, poklopite i kuhajte 10 min ili dok povrće ne omekša.
3.Dodajte tjesteninu i kuhajte, povremeno miješajući, 5 min ili dok tjestenina ne omekša. Poslužite odmah. Po želji ukrasite sjeckanim svježim peršinom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa