Seljačka juha od buće s tjesteninom

Namirnice i postupak

25.9.2000.
3:25
VOYO logo

Namirnice:

1 veliki luk, 750 g buće, 2 srednje velika krumpira, 1 žlica maslinovog ulja, 30 g maslaca, 2 češnja češnjaka ? zdrobljena, 12 šalica (3 litre) juhe, 125 g sitne tjestenine, 1 žlica sjeckanog svježeg peršina za ukrašavanje (po želji);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postupak:

1.Oljuštite luk i sitno nasjeckajte. Ogulite buču i krumpir i narežite na kockice. U velikoj posudi zagrijte ulje i maslac. Dodajte luk i češnjak te pržite, miješajući, 5 min na slaboj vatri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2.Dodajte buću, krumpir i juhu. Pojačajte vatru, poklopite i kuhajte 10 min ili dok povrće ne omekša.

3.Dodajte tjesteninu i kuhajte, povremeno miješajući, 5 min ili dok tjestenina ne omekša. Poslužite odmah. Po želji ukrasite sjeckanim svježim peršinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo