TIJELA JOŠ NISU IDENTIFICIRANA / Među prvima došao na mjesto tragedije na A1: Stalno se susrećemo s prometnim nesrećama. Ali ovo je bilo strašno!'

Nije ni sigurno je li vozač koji je usmrtio dvojicu na motociklu imao pomagača u svom bijegu s mjesta nesreće. Ušao je u drugi kombi ogulinskih registracije, a kruži i informacija da se na cesti nalazio i treći kombi

26.10.2023.
19:57
VOYO logo

Istragu teške nesreće do koje je došlo na autocesti A1 kod Gospića prati RTL-ova reporterka Ivana Ivanda Rožić. Oko nesreće ima još uvijek nekih nejasnoća i cijeli je slučaj pun misterija.

Neupitno je da su na autocesti u 4:30 ujutro, kada je došlo do nesreće, bili teški uvjeti. Bio je mrak, padala je kiša te se još uvijek ne zna kojom je brzinom vozač kombija vozio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ni sigurno je li imao pomagača u svom bijegu s mjesta nesreće. Kako doznajemo, nakon nesreće nije dočekao policiju, već je ušao u drugi kombi ogulinskih registracije, a kruži i informacija da se na cesti nalazio i treći kombi.

U onom kombiju koje je izazvalo nesreću zaletjevši se u motor s dva putnika bila su drva. Ovo su sve informacije koje policija provjerava, a sutra ujutro počinje ispitivanje 22-godišnjaka koji se predao policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za RTL Danas slučaj je komentirao Mile Ročak, glavni vatrogasni zapovjednik u HAC-u čije su ekipe bile među prvima na mjestu nesreće.

Image
ISTRAGA U TIJEKU /

Uhićen odbjegli vozač kombija (22) koji je ubio dvojicu na A1: Još se ne zna tko su poginuli motociklisti

Image
ISTRAGA U TIJEKU /

Uhićen odbjegli vozač kombija (22) koji je ubio dvojicu na A1: Još se ne zna tko su poginuli motociklisti

"Jutros smo dobili dojavu o prometnoj nesreći nedaleko od čvora Gospić. Prva je na intervenciji bila ophodarske ekipe i u pet su sati ujutro već zatvorili autocestu. Promet je bio preusmjeren preko Gospića, tako da smo mogli nesmetano intervenirati", kazao nam je i objasnio kako im intervencija nije bila zahtjevna budući da su na terenu zatekli dvije mrtve osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su cestari ranije komentirali kako su u šoku i da ovako nešto još nisu vidjeli, Ročak objašnjava da su svi oni profesionalci, no kako neke situacije razumljivo mogu utjecati na njih.

"Naše se ekipe na dnevnoj bazi susreću s prometnim nesrećama. No, ne susreću se svaki dan baš s mrtvim osobama. Ovo je bilo izuzetno. Ali i mi imamo osjećaje i mi isto samo ljudi i naravno da nam ovakvi događaji stvaraju probleme. Svako se nosi s time na svoj način, a naše stručne ekipe, ako je potrebno, dobivaju psihološku pomoć", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska tvrtka za koju su najvjerojatnije radila dvojica Nepalaca.kazali su kako se dvoje radnika nije pojavilo danas na poslu, ali se nadaju da se ne radi o njima.

Tijela poginulih još uvijek nisu identificirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo