PIJANI VOZAČ GA UDARIO I POBJEGAO / Mama dječaka iz Novske: ' Moj sin je jako uplašen. Ima ozlijede glave i noge. Očekujem da se vozač kazni'

Za RTL Danas govori majka ozlijeđenog dječaka u Novskoj. Njega je danas pijani vozač udario i i pobjegao. Potresena traži kaznu za pijanog vozača. Zbog zaštite žrtve zaštitili smo joj identitet, a s njom je razgovarala Zorana Čičak Kulić.

26.3.2023.
19:31
VOYO logo

Reporterka RTL-a Danas razgovarala je ispred zagrebačke Klaićeve bolnice s majkom ozlijeđenog 11- godišnjaka kojeg je pijani vozač u Novskoj udario i pobjegao.

Kako je vaš sin, kako se on osjeća, što vam je rekao?
Trenutno je još jako uplašen. Ima ozlijede glave, noge. Pod velikim je stresom i traumom.
Kako ste saznali što se dogodilo?
Moje dijete je išlo kod prijatelja da se igra i po povratku kući mu se to dogodilo. Saznala sam od dečka koji je bio u tom momentu blizu mog sina koji je također ozlijeđen, ali lakše. On je pritekao u pomoć mom sinu. A još jedan dečko koji je bio tamo držao je u rukama moje dijete dok nije došla Hitna pomoć jer je jako krvario iz glave.
Jeste mogli sada s njim razgovarati?
Razgovarala sam, ali je još uvijek jako slab. Boji se, jedva jede. Uplašen je i samo želi ići kući i da sve to zaboravi.
Vozač je bio pijan, nije imao vozačku, pobjegao je s mjesta nesreće. Što sada očekujete?
On je mogao usmrtiti moje dijete i još jednog dečka i još tko zna koga da ga nisu policija i ostali zaustavili. Tko zna što bi još napravio. Očekujem da bude pravedno i adekvatno kažnjen. Možda je mom djetetu ostavio posljedice i traume za cijeli život. Više nitko na cesti nije siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo