Danas /

Riba parmezan

Želite jesti ribu, a imate parmezana i dvadeset pet minuta vremena, za "čas posla" spemit ćete ukusan ručak uz kojeg možete poslužiti crno vino i širok osmijeh. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Vrijeme pripreme: 25 min

Kalorije: 176 Masnoće: 5 g Ugljikohidrati: 8 g Proteini: 23 g Kolesterol: 70 mg Natrij: 101 mg

Sastojci:

900 g bijele ribe (fileti) 1/2 šalice naribanoga parmezana 1 žlica margarina 3 žlice majoneze 3 žlice nasjeckanoga luka 1/3 žličice Tobasco umaka

Upute za pripremu:

1. Stavite filete na ugrijano ulje. Prelijte kombinacijom navedenih sastojaka.

2. Pecite oko 10 minuta, ili dok riba ne poprimi lijepu smeđu boju.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx