Rakitić nakon susreta s Ronaldom: ‘Messi je bolji!’

Španjolski su novinari Ivana Rakitića u debiju s Realom vidjeli kao osvježenje za Sevillu, a čelnici kluba također su hvalili igrača za kojeg su Schalkeu platili pet milijuna eura odštete.

arti-201102030073006Rakitić je vatreno krštenje za Sevillu imao protiv Kraljevskog kluba. U prvom dijelu utakmice na Santiago Bernabeu imao je jedan udarac koji je otišao preko gola i tvrdi da je ukupno zadovoljan debijem.

“S obzirom na sve okolnosti i na to da sam u Sevillu došao u ponedjeljak, zadovoljan sam. Trebat će mi vremena da se uigram s momčadi, ali prvi su mi dojmovi odlični. U prvom dijelu bili smo ravnopravni, ali Real je ipak puno jači. Jači i od Chelseaja protiv kojeg sam imao priliku igrati”, izjavio je Rakitić i dodao:

“Pogledajte koliko vrijedi Realova momčad. To su ponajbolji svjetski igrači, sve je to brže nego što izgleda uživo. Ronaldo nije imao svoju večer, ali vidi se da je odličan, opasan i da uživa ugled suigrača koji ga na terenu traže loptama. No Messi je ipak bolji”, kaže Raketa.

arti-201102030073006

Povratak na Net.hr