Predviđanja Karla Lagerfelda

Kako će izgledati žena trećeg tisućljeća, njegova najnovija kolekcija te čime se još namjerava baviti modni svaštar s lepezom - Karl Lagerfeld?

23.11.2000.
23:30
VOYO logo

Kada je u pitanju Karl Lagerfeld kao sugovornik, jedno je jasno. Čovjek priča puno i brzo. A što je sve car mode ispričao novinarima prošli tjedan u Parizu, možete u potpunosti pročitati u njemačkom časopisu "Max".

Na pitanja kako će izgledati žena trećeg tisućljeća, Lagerfeld je odgovorio: Opušteno, otvoreno, cool. Oholost, uobraženost i malograđanština konačno će biti out.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče planova Lagerfeld se drži maksime: Ne drži se strogo povijesti, živi kao da je nema, a to znači da njegova najbolja kolekcija još ne postoji.

A najveće strasti i poroci su mu sakupljanje kuća, dvoraca i stanova, fotografija te knjižara "Studio 7L", koju je otvorio 1999. godine u Rue de Lille, i u kojoj se mogu naći vrhunska djela s područja arhitekture, umjetnosti, dizajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na pitanje je li mu se ostvario životni san, Karlo je mahnuo lepezom i odgovorio: Zapravo jest. Moj otac je bio vlasnik tvornice mlijeka, a ja sam kao mali sanjao o tvornici parfema. Ja naprosto ne mogu živjeti bez parfema. Sve oko sebe, zavjese, krevet, kosu prskam Guerlainovim parfemom. No, ako ste pomislili da je toliko loš prevarili ste se, Karl ga navodno obožava, a "svojeg nosa djelo", parfem Lagerfeld Femme, čuva u "Picasso" bočici koju je dizajnirao Amerikanac Cec Lepage.

Karl Lagerfeld savjetuje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo