Pravila nagradnjača

shimmer fallback

Dobitnici u nagradnjačama Net.hr-a isključivo su čitatelji koji najbrže i točno odgovore na postavljeno pitanje.

26.11.2012.
14:08
Play logo

Odabir dobitnika ne ovisi o sreći, slučaju ili nekom drugom neizvjesnom događaju, nego se dobitnike bira isključivo po kriteriju brzine i točnosti. Broj dobitnika ovisi o broju nagrada koje se dijele i naznačuje se u svakoj nagradnjači posebno. U slučaju da se dijele različite nagrade, nagradu koja je označena kao prva dobiva čitatelj/ica koji/a se javi i točno odgovori na postavljeno pitanje prvi/a, drugu nagradu dobiva osoba koja se javi i točno odgovori na pitanje druga i tako dalje.

Net.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači. U slučaju nagradnjača u kojima se dijele ulaznice za različite događaje (koncerte, kino ili kazališne predstave i sl.), organizator događaja, tj. partner u nagradnjači preuzima odgovornost za sudjelovanje dobitnika na događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme održavanja nagradnjače bit će objavljeno na stranicama Net.hr-a, a imena dobitnika nagrada bit će objavljena nakon što se, po gore opisanom kriteriju brzine i točnosti, odrede dobitnici.

U nagradnjačama mogu sudjelovati svi čitatelji Net.hr-a uz ostavljanje kontakt-podataka. Ostavljeni kontakt-podaci će se koristiti isključivo za potrebe sudjelovanja u nagradnjači. Sudjelovati se može samo jednom (višestruke prijave se neće uzimati u obzir). U nagradnjačama nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Adriatic Medije i članovi njihovih obitelji.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo