Pravila nagradnjača

Dobitnici u nagradnjačama Net.hr-a isključivo su čitatelji koji najbrže i točno odgovore na postavljeno pitanje.

26.11.2012.
14:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odabir dobitnika ne ovisi o sreći, slučaju ili nekom drugom neizvjesnom događaju, nego se dobitnike bira isključivo po kriteriju brzine i točnosti. Broj dobitnika ovisi o broju nagrada koje se dijele i naznačuje se u svakoj nagradnjači posebno. U slučaju da se dijele različite nagrade, nagradu koja je označena kao prva dobiva čitatelj/ica koji/a se javi i točno odgovori na postavljeno pitanje prvi/a, drugu nagradu dobiva osoba koja se javi i točno odgovori na pitanje druga i tako dalje.

Net.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači. U slučaju nagradnjača u kojima se dijele ulaznice za različite događaje (koncerte, kino ili kazališne predstave i sl.), organizator događaja, tj. partner u nagradnjači preuzima odgovornost za sudjelovanje dobitnika na događaju.

Vrijeme održavanja nagradnjače bit će objavljeno na stranicama Net.hr-a, a imena dobitnika nagrada bit će objavljena nakon što se, po gore opisanom kriteriju brzine i točnosti, odrede dobitnici.

U nagradnjačama mogu sudjelovati svi čitatelji Net.hr-a uz ostavljanje kontakt-podataka. Ostavljeni kontakt-podaci će se koristiti isključivo za potrebe sudjelovanja u nagradnjači. Sudjelovati se može samo jednom (višestruke prijave se neće uzimati u obzir). U nagradnjačama nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Adriatic Medije i članovi njihovih obitelji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali