Počeo je 4. PANČ Festival Stand up komedije

U Tvornici Kulture započeo je 4. PANČ Festival Stand up komedije.

2.3.2013.
13:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pet komičara iz cijele regije pod voditeljskom palicom Marine Orsag, nasmijavalo je publiku preko dva sata. Smijeh i aplauz odzvanjali su prostorom tokom cijele večeri.

Festival je otvorio Slovenac Tin Vodopivec, kojeg publika već dobro zna od prijašnjih tri festivala i kako je to dosadašnjih godina bilo, Tin je lakoćom probio led i oduševio publiku.

Nakon Tina na pozornicu popeo se Bojan Velevski iz Makedonije, kojem je ovo bio prvi nastup na festivalu. Iako postoje jezične barijere, Bojan se odlično snašao na hrvatskom jeziku i nasmijao publiku koja ga je podržavala smijehom i aplauzom tokom cijelog nastupa.

A tada je došlo vrijeme za prvog hrvatskog izvođača festivala i ta čast pripala je Tihomiru Paravini. Svi prisutni ostali su pozitivno zatečeni Tihomirovim pomaknutim humorom i legendarnim glazbenim blokom.

Četvrti po redu izašao je Aleksandar Perišić iz Srbije i publika ga je fenomenalno prihvatila. Aleksandar ih je nasmijavao, šokirao i oduševljavao tokom cijelog svog nastupa.

Večer je zatvorio najveći komičar na balkanu (2.03m) Vlatko Štampar, koji je svojim fenomenalnim nastupom samo stavio točku na i jedne odlične večeri prepune smijeha.

Komičari i publika u Tvornici su dokazali da, kada je humor i smijeh u pitanju, bilo kakve predrasude nestaju i nikome nije bitno odakle je tko.

Druge večeri festivala pred publiku Tvornice izlaze: Filip Andronik (BiH), Pedja Bajović (CG), Lucija Ćirović (SLO), Goran Furjan (HR) i Srđan Dinčić (SRB).

Ne propustite biti dio pozitivne atmosfere i spektakla balkanskog humora. Vidimo se u Tvornici.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali