'VELIKA JABUKA' / Ovo će se pamtiti: Marin Čilić i njegova obitelj u New Yorku slavili rođendan malenog Vita

Image
Foto: Profimedia

Obitelj Čilić dugo će vremena pamtiti put u 'Veliku jabuku' gdje je Marin nastupio na teniskom turniru

5.9.2022.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Poznati tenisač Marin Čilić nastupio je na teniskom turniru u New Yorku, a upravo taj grad će ostatI u posebnom pamćenju cijeloj obitelji pogotovo otkako je njihov sin Vito proslavio prvi rođendan. Naravno da se maleni Vito neće sjećati svog prvog rođendana, ali zahvaljujući pričama roditelja i starijeg brata Balda te fotografijama, ovaj divan obiteljski dan će ostati zapamćen.

Sudeći prema fotografijama koje je Čilić objavio na svom službenom Instagram profilu, 1-godišnji Vito Čilić je veliki obožavatelj Disney likova iz animiranih filmova. Ne samo da je bio okružen plišanim medvjedićima te Paško Patkom, već su za ovo posebno slavlje kupljeni i baloni punjeni helijem s likovima iz crtanih filmova, dok je rođendanskoj torti bio lik Mickeyja Mousea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne putuje se često u New York pa je tako obitelj Čilić prenijela slavlje i na ulice velikog grada nakon ručka u jednom od tamošnjih restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo kako su Kristina i Marin prije leta u SAD krstili Vitu u srpnju, a tom prilikom je krsni kum bio legendarni nogometaš i Marinov prijatelj Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo