NOVI KANALI NA ISKON.TV-U

Iskon je s pet novih TV kanala: Mini TV, Rai1, Italia1, Canale5, i Kapital Network, proširio svoju ponudu osnovnog programskog paketa.

Programski paket Iskon.TV Start će tako ubuduće sadržavati ukupno 47 atraktivnih TV kanala različitog sadržaja od filmskih, glazbenih i dokumentarnih, do dječjih, sportskih, informativnih i erotskih programa. Novi kanali Iskonovim korisnicima biti će dodani u postojeći osnovni paket bez dodatne naknade. Iskon uvođenjem navedenih kanala korisnicima osigurava gledanje atraktivnih programa već u osnovnom paketu. Uz nove TV kanale, korisnici Iskonove digitalne televizije moći će putem Iskon.TV-a slušati i nove radijske kanale kojima je nadopunjena postojeća lista: Radio Dalmaciju, Radio Pulu, Primorski radio i Radio Sloveniu1.

Kanal Mini TV koji je dodan u osnovni Iskonov programski paket namijenjen je djeci od 4 do 9 godina. Emitira ga Nova TV, a sadrži zabavne i edukativne sadržaje za djecu sinkronizirane na hrvatski jezik. Mini TV emitira se u vremenu od 7 do 21 sat. Prvi kanal talijanske javne televizije, RAI UNO, emitira informativne, dokumentarne, zabavne i studijske emisije te sportske sadržaje. Talijanski komercijalni TV kanal, ITALIA1, namijenjen je mlađim gledateljima, za razliku od Canale5 koji je više obiteljski kanal namijenjen široj publici. Uz Canale5 gledatelji se mogu zabaviti uz razne lifestyle i sportske emisije te popularne reality programe, filmove i sapunice. Prva poslovna regionalna televizija, Kapital Network, gledateljima donosi prije svega aktualnosti iz svijeta gospodarstva, ali i znanstvene, lifestyle kao i emisije o zdravoj prehrani te dugometražne filmove u večernjim terminima tijekom vikenda.

Uz osnovni programski paket korisnici kod Iskona mogu zatražiti i dodatne filmske kanale: HBO i HBO Comedy po cijeni od 45,36 kuna mjesečno, a ako uz navedene kanale žele imati uključene i Cinemax, Ciemax2 te HBO Digital, cijena paketa iznositi će mjesečno 64,99 kuna.

Iskon.TV sadrži niz funkcionalnosti koje će zasigurno promijeniti ustaljene navike gledanja. Iskonovi korisnici imaju mogućnost složiti vlastitu listu kanala, čak promijeniti njihove nazive, a snimalica im omogućuje snimanje na zahtjev kao i kontinuirano snimanje nacionalnih TV kanala. Kontinuirano snimanje zasigurno će tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva posebno razveseliti ljubitelje nogometa zahvaljujući kojem će moći gledati utakmice s vremenskim odmakom, kao i detaljno analizirati svaki pojedini trenutak susreta.

Pregled emisija na svim TV kanalima koji su dostupni putem Iskon.TV-a dostupan je i putem interneta na http://tv.iskon.hr/.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr