Play ponuda

B4CLOUD / konferencija okupila 14 priznatih europskih i regionalnih predavača

shimmer fallback

Vrhunskim predavačima konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će se održati 17.

9.10.2013.
9:28
Play ponuda

Operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica uprave Combisa - Mirela Šešerko, održat će uvodni govor te time službeno otvoriti konferenciju B4CLOUD. Mirela Šešerko ima 13 godina iskustva na IT poslovima, od čega više od 8 godina na rukovodećim pozicijama. U svom radu se iskazala u području upravljanja IT razvojem u izrazito dinamičnom poslovnom okruženju, a samim time je prava osoba za otvorenje ovogodišnje B4CLOUD konferencije.

Vrhunsku edukaciju jamči 14 priznatih europskih i regionalnih predavača koje je okupila B4CLOUD konferencija!

Vodeći hrvatski alat za online poslovanje CPP, ujedno i glavni organizator B4CLOUD konferencije, po prvi puta u Hrvatsku dovodi danskog lidera internetskog poslovanja - Jona Frodu. Jon je suosnivač velikog poslovnog rješenja Podio, kojeg je Citrix preuzeo za više od $53 milijuna, a koristi ga oko 200 000 tvrtki diljem svijeta.

Tajne kako postići maksimalnu učinkovitost u poslovanju, otkrit će nizozemski majstor prodaje - Jeroen Buijs. Kao prvi čovjek prodaje za Europu, Bliski istok i Afriku američke tvrtke Box.com, u svom inspirativnom predavanju o online rješenjima donosi savjete za uspješno poslovanje.

U razgovoru "1 na 1 s Antom Mandićem" poslušajte poduzetnika godine i predsjednika Uprave IN2 Grupe, najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija Jugoistočne Europe.

Uz B4CLOUD konferenciju edukacija traje čak 3 tjedna!

Predavači, njihovi gosti i ostali vrhunski stručnjaci održat će više od 15 besplatnih online seminara unutar 3 tjedna nakon konferencije. Prijave se otvaraju 17.10.2013. samo za sudionike konferencije.

Popunjenost dvorane od 90% rezultat je poznatih i priznatih predavača konferencije. Prijavite se na B4CLOUD konferenciju do 10.10. i iskoristite priliku za kupnju kotizacija po 30% nižoj cijeni.

Play ponuda
Play ponuda