USKORO NOVI RAZGOVORI: / Indijcima je Slavonski Brod zanimljiv za automobilsku industriju

Image
Foto: PIXSELL, Ivica Galovic
13.1.2016.
15:35
PIXSELL, Ivica Galovic
Play logo

"U razgovoru je posebno istaknut interes za proizvodnju u 'Đuri Đakoviću' i tvrtkama iz tog sektora te za Luku Brod i poljoprivredu", rekao je nakon susreta s indijskim veleposlanikom brodsko-posavski župan Danijel Marušić.

Veleposlanik Sandeep Kumar je na dužnost u Hrvatskoj stupio u kolovozu prošle godine, a ovo je njegov i ujedno prvi posjet nekog indijskog dužnosnika Slavonskom Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro novi razgovori

"Područje Brodsko-posavske županije posebno je interesantno zbog prometne povezanosti i industrijskih potencijala. U Hrvatskoj postoji pozitivna klima za investicije, indijske tvrtke zainteresirane su za brojna različita područja. Jedno od područja posebnog interesa može biti automobilska industrija, bilo da se radi o uvozu ili izvozu u Indiju. Zanimljivo je i područje proizvodnje traktora", rekao je Kumar.

Image
MA KAKAV DIESELGATE: /

VW Golf najprodavaniji automobil u Hrvatskoj

Image
MA KAKAV DIESELGATE: /

VW Golf najprodavaniji automobil u Hrvatskoj

Play logo

Sudionici razgovora najavili su da će uskoro uslijediti novi susreti i razgovori u tvrtkama s područja Brodsko-posavske županije o konkretnim mogućnostima uspostave suradnje.

Osim sa županom Marušićem, indijski veleposlanik susreo se i s brodskim gradonačelnikom Mirkom Dusparom te predstavnicima Strojarskog fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo