''Radio sam u banci, bio je to posao u struci, s financijama. To je malo suhoparnije, fali života. U Kaliforniji je bilo sjajno. Život se sastojao od kupanja, surfanja, brze hrane. Nakon iscrpljujućeg surfanja, u Kaliforniji vam nude hamburger i burrito, a kako mi je hamburgera već odavno bilo dosta, stalno sam jeo burrito'', priča Ivan Brkić.
Poslije nekoliko godina rada u banci, odlučio je otvoriti bar. U lokalu se osjeća surferski duh, a pri opremanju su mu pomogli prijatelji i djevojka. Namještaj su nabavljali na buvljacima, a potom ga sami obrađivali, piše Večernji list.
''Sami smo našli i fotografije kojima smo uredili zid, sve ima osobni pečat. Radimo od 10 do 23, a nedjeljom ne radimo, ipak je to vrijeme za obiteljski ručak. Sve sastojke pripremamo sami, svakog jutra. Zaista se trudimo nuditi isključivo svježu hranu. Jedino tortilje naručujemo, proces izrade je predug'', rekao je mladi poduzetnik.