Play ponuda

Iz ovih tvrtki zaposlenici bi najradije pobjegli!

shimmer fallback

Internetska stranica specijalizirana za pomoć osobama iz financijske industrije pri pronalasku novog posla, objavila je imena tvrtki čiji zaposlenici najviše posjećuju njihovu stranicu.

21.2.2011.
17:46
Play ponuda

Da rad u velikim, vrlo uspješnim tvrtkama zna biti i vrlo težak i nezadovoljavajući potvrđuju i rezultati istraživanja koje je provela britanska internetska stranica escapethecity.org uz pomoć Google Analyticsa.

Naime, spomenuta stranica objavila je imena tvrtki čiji zaposlenici najčešće traže novi posao, te je tako na prvo mjesto zasjela kompanija PricewaterhouseCoopers (PwC). Ironično je što ista tvrtka vrlo visoko kotira i na listama za najpoželjnijeg poslodavca.

Drugo mjesto po broju radnika koji žele pobjeći na novi posao zauzela je tvrtka KPMG, a slijede Ernst & Young, Deloitte, a peto mjesto zauzela je švicarska investicijska banka UBS.

Među prvih deset našle su se i banke JP Morgan, Deutsche Bank, HSBC i Credit Suisse, dok je odvjetnička tvrtka Allen & Overy jedina dospjela na popis, a da nije iz krugova ''financijaša'', piše Financial News.

Vezani članak:

arti-201101240029006

Play ponuda
Play ponuda