Ljubav prema izradi tijesta i pečenju kolača dovela je do toga da je Tomislav dao otkaz na radnome mjestu, a Sabina je ostala bez posla nakon što joj je istekao ugovor. Kako su oboje prehrambeni tehnolozi, nije bilo teško odlučiti što će otvoriti i nakon što su dobili poticaje za samozapošljavanje, krenuli su u svoju avanturu.
"Imao sam siguran posao, no u njemu se nisam našao. Još prije Sabina i ja razmišljali smo otvoriti nešto s proizvodima od tijesta i kolačima. Tijekom studija stekli smo znanje o tehničko-tehnološkim karakteristikama za vođenje ovoga posla, a ljubav prema pekarskim proizvodima naslijedili smo obiteljski", ispričali su za Glas Slavonije supružnici, inače oboje Našičani.
Satleri su uredili prostor koji je u vlasništvu Sabinine bake i u njemu danas rade ono što najviše vole. Kako preko samozapošljavanja mogu zaposliti još dvoje ljudi na stručno usavršavanje ekipa će se, nadaju se, uskoro proširiti.
"Sve za sada radimo sami, i to prema domaćoj recepturi. Sabina je više zadužena za kolače, a ja za dizana tijesta. Nije nam se teško dići i u tri ujutro kako bi sve bilo spremno za kupce, jer ovaj posao obožavamo. Vidjet ćemo gdje će nas dovesti ovaj potez, no vjerujem da ćemo uspjeti", kaže Tomislav.